Citat:
În prealabil postat de ioanna
Cred ca ma confundati cu userul miha_anca,eu n-am intrebat asa ceva. Si ca sa revenim on topic, reiau ce am spus, ca e concluzia mea privitoare la cip-uri. N-am sa mai intervin pe topicul asta.
|
Din pacate prin aceasta disputa minora userul in cauza devine mai important decat subiectul discutiei si nu e cazul chiar absolut deloc.
Citat:
Nici un cip implantat nu poate sa cuprinda vointa umana atata timp cat aceasta ramane conectata la Dumnezeu, deci daca omul nu deznadajduieste, poarta pecetea Duhului Sfant asupra sa, care e mai puternica decat orice pecete omeneasca sau demonica.
|
Nu citisi ce zice propaganda?
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Caci exista si cipuri performante care pot sa si influenteze comportamentul uman.
|
Deci aspirantul cipofob, omul induhovnicit pana la gradul maxim de sfintenie, de care nu se lipeste nici o ispita si dracii tremura si fug, daca ia cipu', asta fiind f. performant (i7, Windows 8) dovedeste neuronu' sfantului si il transforma intr-un drogat si violator spaland astfel rusinea dracilor care n-au mai putut altfel sa-l ispiteaca.
Cipul este unealta ultima a iDracilor care populeaza mai nou visele umede ale dreptcredinciosilor cipofobi.