View Single Post
Vechi 14.01.2013, 07:23:39
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=AlinB;495566]Problema apare cand interpretezi sectar Apocalipsa, luand la propriu ceea ce ar putea fi la modul figurat.

Adica la mod practic s-ar putea sa fii pecetluit bine mersi si tu inca sa astepti sa-ti puna cineva stampila sau cip sau alte bazaconii pe mana si pe frunte.

Nu, doar e interpretata aberant, de tine si alti cipofobi.

Cativa - putini si manipulati si nu atat ei cat auditorul.

Si mai multi arata ca nu sunt o problema duhovniceasca.

O parte din logica in baza carora cipofobii argumenteaza astfel de directive, se poate aplica si la calculatoare, telefoane (incalcarea libertatii, monitorizare electronica, etc).

[quote]De ce ni se spune sa evitam si documentele premergatoare? Pur si simplu, ca sa facem un exercitiu de vointa si sa nu cadem prea usor in capcanele Antihristului.
Citat:

Mare exercitiu de vointa, in loc sa mergi la bancomat, mergi la banca unde te identifici cu un numar (CNP)

Daca vrei exercitiu de vointa, renunta la civilizatie si traieste in afara societatii ca sa simulezi cat mai bine vremurile apocaliptice.

Cadere din ce? Din directivele sectei cipofobe?
Eu cel putin nu-mi aduc aminte sa fi subscris la asa ceva.

Pentru voi, cei din club, fara doar si poate este o violare a regulamentului intern.
Ce nu va ajuta capul sa intelegeteti, este ca pentru ceilalti care nu subscriu regulilor voastre aberante, nu este.

Pai exact ce faci tu la banca cand iti ridici banii, folosind cnp -ul.
Doar nu dau aia banii lui Gheorge sau Ion sau Antonia.

In bolnava imaginatie cipofobica, sigur ca da. :)

Dar hai sa-ti zic eu de chestii mai reale care pot modifica comportamentul uman:

1. bloguri facute de manipulatori perversi pentru naivi si ignoranti (gen saccsiv, apologeticum)

2. filmulete pe youtube pentru cei care cred ca tot ce zboara se maninca si nu se mai obosesc sa verifice (oricum nu stiu engleza).

3. contactul cu indivizi dubiosi care tipa sus si tare ca reprezinta dreapta credinta prin ideile aberante care le colporteaza

etc.

Cipofobie nu inseamna ortodoxie.
Degeaba faceti spume la gura incercand sa acaparati definitia ortodoxiei si sa o dirijati spre secta voastra obscura, nu merge.
+ tot timpul deviati de la subiect . OMUL ASTA A punctat ceva , contraargumentarea unde e ? Daca nu il puteti contrazice inseamna ca ii dati dreptate !
Si replica va fi : Nu vorbesc cu ortodocsi falsi sau ceva de genul !
(poate ma trezesc ca ma faceti proroc maine , poimaine)
Reply With Quote