View Single Post
Vechi 12.11.2007, 21:09:30
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

da soro sincer buze groase si umflate precum bietii aurolaci carora le ingheata(vrand-nevrand)buzele de frig iarna la ce ne trebuie.nu cred ca la rostit rugaciuni sau sarutat proprii copii....poate doar sa lucram pe centura?oare ce incredere as insipra eu elevilor mei cu niste buze cat fata si cu o privire atat de seducatoare..depinde de meserie.Daca faci streeptease da..buze mari,privire languroasa,esti o bucata de carne cat mai provocatoare totul marit expus cat mai mult,dar daca mai mergi din cand in cand la Biserica sa saruti Sf,icoane cu astfel de buze"murdare"..nu prea merge,nu crezi,sau cu privirea aia de drogata din poza postata de tine...sper ca nu esti tu!Fie vorba intre noi si eu am avut complexe dar m-am resemnat cu infatisarea mea,asta sunt
si sincer ridurile de expresie sunt faine iti dau asa o alura mai elevata(:D)Frumusetea se vede in privire poti vedea sufletul unei persoane in privirea ei..ai vazut ce privire curatasi candida au copii..cu cata seninatate privesc ei?Am fi mult mai frumoase daca am invata sa privim sincer neprefacut fara sa mijim ochii ca duduia din poza si fara sagetile veninoase din dotare...da ma rog unora le place sa cucereasca astfel tot felul de don juani de mahala..si se mai mira fetele de ce nu se marita..pai cu astfel de patachina cine are curaj sa se insoare,s-o prezinte parintilor???va ramane singura cu operatiile eim ori va gasi tot un mutilat sufleteste ca si ea,dar "lucrat"la sala.....
Reply With Quote