View Single Post
Vechi 14.01.2013, 17:49:09
Laura19
Guest

Implicit

@Florinvs Nu prea se potriveste cu invatatura ortodoxa ce spui tu acolo. Din punct de vedere social, nu este pacat sa ai relatii intime intainte de casatorie. Din punct de vedere ortodox, este pacat. Si unul destul de mare.
Apoi, traitul impreuna iarasi nu e necesar. Poti sa cunosti o persoana si fara sa stai cu ea pana la casatorie. Nu inseamna ca o sa ai o casatorie mai rea, din contra.(statisticile spun ca o concubinajul este un motiv mare ptr. divort). Casatoria asta de proba nu e buna, mai ales din punct de vedere ortodox.
Sunt o gramda de conferinte ortodoxe care explica ce si cum. Plus sutele de carti.
Eu consider ca daca in 8 luni -1,5 ani nu te casatoresti, nu prea mai are nici un rost. Sunt niste etape care se sar in ziua de astazi si e pacat ptr. ca aceste etape sudeaza o relatie.

Alcoolul. Eu personal nu il suport. Numai cand simt mirosul de alcool mi se intoarce stomacul pe dos. E ih. Un pahar de vin/visinata etc. mi se pare ok, mai mult este deja exces.

Teatrul e mai frumos decat filmul. Opera, concerte de muzica sinfonica, baletul, conferinte, pelerinaje etc. Apoi, Biserica-slujbele si randuiala ortodoxa.
Reply With Quote