View Single Post
Vechi 16.01.2013, 00:08:04
Petre.'s Avatar
Petre. Petre. is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Am vrut sa traiesc ca un calugar sa vad cum e si daca e pentru mine: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14342

La calugarie m-am gandit si eu, credeam ca asta e totul, ''leapada tot ce ai, ia-ti crucea si urmeaza-mi mie'', ''cautati imparatia lui Dumnezeu si toate celelealte vi se vor adauga voua'' , asa ziceam eu in mintea mea, insa odata ajuns la manastire si traind la un calugar o saptamana si ceva, si vorbind cu staretul de acolo, el mi-a spus vazandu-ma ca nu e pentru mine calugaria, ca ar trebui sa imi intemeiez o familie, mi-a zis ca e ca o chemare pentru cei alesi pentru asa ceva.

Mi-a mai zis ca mantuirea se poate dobandi si prin casatorie, nu numai prin calugarie si m-a indemnat sa-mi fac o familie. Am fost acum aproape un an acolo, si cred ca o sa mai trec pe la ei cand o sa am momente grele.

Desi problemele care le am m-au apropiat pe Dumnezeu si acum il caut si am nevoie de El ca de aer, situatia are doua taisuri, daca aleg calea mai simpla de rezolvare a problemelor, ajung sa renunt definitiv la mantuire prin sinucidere, insa in fiecare dimineata cand ma trezesc imi doresc sa nu o fi facut, sa raman in somnul vesnic...
Reply With Quote