Nu as voi sa inchei cuvantul meu pe acest topic fara a-mi exprima recunostinta fata de cei care ne-au ajutat.
Fara sprijinul vostru, cerut cu nadejde in Mila lui Dumnezeu mai intai de fratele N.Priceputu, participarea lui Tudor la concurs nu ar fi fost posibila, cred eu.
Desi mi-ar fi drag sa pomenesc aici numele celor care ne-au ajutat, n-o voi face. Va rog sa ma iertati, surorilor si fratilor milostivi, insa ma sprijin pe urmatorul argument: mie, daca as fi contribuit cu ceva la ajutorul unui om, nu mi-ar fi placut sa fiu pomenit pe topic. Ba chiar m-as fi simtit, ca sa zic asa, nedreptatit. Cei care ne-au ajutat nu au facut-o din nevoia de a fi remarcati sau aplaudati, ci pur si simplu, discret si direct, au daruit din inima lor atat cat a putut fiecare. Din cate stiu, nu s-a numarat nici un milionar printre cei milostivi cu noi. Ci tot oameni care cunosc experienta lipsurilor, a suferintei, a zadarnicirilor din lipsa de sansa. Sau oameni care ofera semenilor sansa unei munci cinstite, impartind cu ei castigul, fara a-si face bogatii pentru ei insisi, din acelea pe care le maninca moliile si rugina.
Tudor a spus asa: "Vezi, tata, tot cei nevoiasi ii ajuta pe nevoiasi, iar bogatanii toaca banii cu alti bogatani in petrecerile lor nesfarsite"...
Last edited by cezar_ioan; 18.01.2013 at 00:17:14.
|