View Single Post
Vechi 16.01.2013, 01:58:41
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Fratilor, va rog sa ingaduiti sa port un dialog cu Petre (daca va dori si el, desigur), deocamdata aici pe topic, chiar daca uneori vi se pare ca am spus ceva cu care nu sunteti de acord.
Rog aceasta nu pentru ca m-as lua pe mine prea in serios, ci din motive pe care, daca bine-voiti, le acceptati cu usurinta.
Cred ca daca ingaduiti sa port o conversatie cu Petre asa cum sunt in stare s-o fac, tinind cont de experienta mea de viata (profesional si personal, fiind eu insumi un om care a trecut prin depresie severa, candva) aceasta ar putea sa fie de folos fratelui nostru aflat la necaz.
Rog doar sa gazduiti dialogul fara sa interveniti din lateral, fara sa il deturnati de pe fagasul lui. De ce zic astfel? Pentru ca sunt temator... Stim cu totii ce se intampla uneori cand pe un topic incep sa apara discutii in contradictoriu... Topicul se face praf si nu se alege nici un rod. In acest sens, va rog sa ingaduiti dialogul, daca acesta se va infiripa prin bunavointa lui Petre.
Va multumesc!

P.S. Pe de alta parte, cred ca Petre are nevoie de sprijin, de participare la dialog cu contributia cat mai multor oameni care ii pot impartasi ceva din suferinta si solutiile lor! Cum Il putem cunoaste pe Domnul? Concret, viu, fara dubii... Pare a fi intrebarea de capatai si dorinta cea mai arzatoare a lui Petre, daca am inteles bine... :)
Ma iertati, va rog!

Last edited by cezar_ioan; 16.01.2013 at 03:10:29.
Reply With Quote