Citat:
În prealabil postat de sophia
... mesajele lui Zaharia sunt o gramada de grau amestecat cu multa neghina si sau alte impuritati.
|
Putine sunt mesajele fara neghina pe forumul nostru, draga mea... Extrem de putine. Iar ale mele nu se numara printre ele. Din pacate unele au atata neghina, ca aproape nu se mai desluseste graul, iar daca te straduiesti sa-l aduni, nu-ti ajunge sa saturi ... o furnicuta!...
Se intampla totusi un fenomen straniu; in ciuda faptului ca noi suntem incredintati ca semanam "grau curat", sa nu fi avut destula grija initial sa curatim desaga in care sa punem graul, iar acolo sa fie din vremuri de demult, neghina vrajmasului, care are atata rautate incat transforma si marea parte a graului nostru, in "balarii de soi"... Doar bunul Dumnezeu, prin mila lui cea mare, este in masura sa faca... "o magie" cu noi, care suntem adevarate neghine in ogorul Lui, si sa ne faca grau curat... Fara El... risipa si vant!
Citat:
Pe forumuri vad ca nu ne putem intelege.
|
Poate in biserici, daca incercam mai des!...
Last edit: Acum am vazut si mesajul lui Zaharia... Foarte frumoasa povestioara! Daca ne-am folosi de toate cate ni le da Dumnezeu, si nu ne-am incrunta si am rastalmaci vorbele, mult folos am mai avea in viata asta trecatoare!