View Single Post
Vechi 17.01.2013, 18:18:33
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
O buna parte din bani se duc pe inarmare si razboaie.
Însă cea mai mare parte merge în corupție, și asta pentru că așa îi place dracoolui, dacă nu ești corupt îți dă idei și-ți pune mintea la lucru până primești, până te învoiești în basm, în poveste, în pildă... că acolo te ajută ca să te învoiești și să nu-ți mai pese. Te ajută să te închipui în basm că ești privilegiat, că oricât te-ai învoi cu păcatele și cu poftele rele, oricât te-ai distra cu desfrânatele, e voie și chiar devi tot mai grozav și tot mai jmecher, mai deștept cu cât scenariile devin tot mai neașteptate.

Acolo merg deci banii, pe războaie spre distrugere morală, lux, și corupție... adică omul vrea să adune goliciuni, căci l-a păcălit cineva că nu de credință și iubire ai nevoie ci de trădare și fățărnicie ca să dai socoteală nu ochiului cel drept al Domnului ci ochiulhului dracului... care cică se gândește la tine... așa cum s-a gândit și adminul de mi-a închis un fir de discuție ca să nu mai fiu jignit de colegii prea libertini. Poate nici el n-a priceput cum de sfârșitul gLumii chiar a fost pe 12.12.12... Dar nu mai zic nimic că precis iar mă banează dacă protestez. Așa se întâmplă cu toți cei ce cred mai degrabă în minciuna popii decât atunci când din fapta preotului se vede cine are dreptate... până la urmă.

Last edited by vsovivivi; 17.01.2013 at 18:23:47.
Reply With Quote