Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka
du-te frate cu "sectarismele" tale de aici . Du-te-n Machu Picchu cu prietenii tai mayasi si gata .
|
Păi cum o să mă duc iar acolo că de acolo vin... din iad.
Și de ce zici sectarisme?.. Păi unde este scris că trebuie să mâncăm aluatul fariseilor și saducheilor?
Zici așa pentru că nu vreau să cred în minciunile popii?.. de aia mă trimiți de aici? Păi popa ăla care nu știe el când e sfârșitul el nu știe nu eu și dacă el nu știe, pentru ca să se dea mare că știe, a scos că sigur nu știe nimeni și ca atare nu e niciun sfârșit acuma și așa mereu dacă sigur nu știe nimeni decât Tatăl, că cică Tatăl nu spune la nimeni nici la Fiul și nici la mayași! Dar dacă Fiul a zis sfinților care au învățat pe ucenici că e în 12.12.12 și a răsuflat de au aflat mayașii, pe cine să cred pe Fiul sau pe popa prostool?
Eu cred deci că nu trebuie și nu e bine să mâncăm aluatul fariseilor și saducheilor pentru că ei zic dar nu fac.
M-ai ispitit să-ți răspund aici și precis se supără popa ăla, și acum poate îi dă prin cap și adminului să închidă și firul ăsta sau să mă banneze din nou pe nedrept poate pentru că și el crede în minciuna popii... că cică sigur nu se știe când a fost sfârșitul iar dacă nu se știe atunci cei ce știu sunt sectariști și noi trebuie să urâm sectariștii în loc să urâm păcatul și nu al lor ci al nostru. Păi a fost în 12.12.12 adică în 25.12.12 după calendarul BOR, sau tu crezi că mayașii aveau motiv să mintă? Păi ei se temeau de idolii lor deci nu mințeau iar cum dracool care-i stăpânea a furat informația de la ucenicii sfinților ca să se dea știutor rezultă foarte clar că mayașii și nu sectanții au avut perfectă dreptate în sensul că informația era corectă cu atât mai mult cu cât semnele sunt foarte clare (frunzele smochinului sunt fragede, cutremure peste tot, plin de mesii mincinoase care fac striptess pe scenă și spurcăciunea pustiirii e la loc sfânt, deci ce mai vrei?). Cine crede bine, iar cine nu tot bine doar că nu va primi daruri de la Dumnezeu pentru Credința sa iubitoare.