View Single Post
Vechi 19.01.2013, 02:41:45
alecsandra_ldc
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de EmanuelaDumbrava Vezi mesajul
Acum 2-3 ani am fost la manastirea Dalhauti sora mea fiind monahie acolo.Intr-o duminica,cand sa vina credinciosii de la slujba la masa,sa manance,eram si eu pe acolo din intamplare ajutand maicile la treburi.S-au asezat la masa,eu observand o femeie cam de 40 de ani in scaun cu rotile impinsa de o alta femeie.Si cum tot ajutam maicile cu vasele observ dintr-o data ca femeia in scaun cu rotile ,dupa ce a terminat de mancat,"gafaia" sau respira adanc.M-am speriat fiind destul de mica,11 ani,si auzind-o ,sora mea m-a atentionat si mi-a zis sa plec repede de acolo direct in camera.Eu fugind in chilie stateam si ma gandeam despre ce e vorba,ce s-a intamlplat,de ce m-a alungat.Dupa un timp vine si sora mea si mi-a povestit ce s-a intamplat dupa ce am plecat eu.Femeia aceea avea o familie dintre care 3 erau demonizat :ea,femeia de care era impinsa,si inca un barbat.Femeia care era in scaun a inceput sa urle facand ca toate animalele,la urma facand niste sunete de oboseala.Dupa ce am auzit acestea eram extrem de speriata.Nu doream noptile,imi inchipuiam,ma gandeam numai la chestia asta.Parintele mi-a facut niste rugaciuni si dupa aceea m-am cam linistit.Dar a fost atat de socant pentru mine,incat si acum ma mai gandesc,am o teama.Deseori mi s-a spus ca am un suflet slab.Astept sfaturi.
__________________________________________________ __________________________
Cu noi este Dumnezeu.
Nu ai un suflet slab, esti prea mica.. (ai 14 ani? :) ) si probabil....nu stii prea multe.

Si mie mi-a fost frica de intuneric pana tarziu.

Sfanta Marina avea 15 ani cand a vazut un balaur si tot s-a speriat.

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie17.htm

Puterea vine din experienta, din trecerea timpului, din exemple de oamei in jurul tau care au experienta in domeniul asta, din intarirea credintei si a relatiei cu Dumnezeu etc.

Probabil ai citit in Biblie ca existau demonizati si pe vremea Mantuitorului si faceau destul de urat (aruncau persoana in foc, faceau spuma la gura etc.) si totusi El i-a "rezolvat".

Astazi, cand exista botezul crestin care are rostul de a-l scoate din inima pe vrajmas, sunt cazuri speciale si cred ca rare, cele in care cineva devine posedat. Trebuie sa fi fost la mijloc niste lepadari de credinta, neascultarea incapatanata de poruncile lui Dumnezeu, in orice caz, trebuie sa fi avut teren favorabil ca sa isi permita. Dumnezeu nu ingaduie raului sa intre in om. Avem sin ingerul pazitor si ingerii de partea noastra.

Ce anume te-a speriat? Azi de ce iti mai e teama?
Reply With Quote