Multumim lui Dumnezeu
In urma cu vreo aproape 3 ani taicamiu sa inbonlavit noi familia am stiut ca el sufera de la mama de o boala foarte rea insa ii tot ascundeam si lui chestiile atea sa stie ptr a nu ii face suferita grea insa imi amintesc eu inca de mai de mult ca noi in familie nu prea aveam liniste asa mai tot timpul erau certuri am fost 5 membri tatal a plecat eu inainte sa se apropie perioada in care el trebuia sa plece m-am pus sa reiau fumatul cu etnobotanice ca il lasaseram de o perioada de vriun an am mai fumat iar am lasat si acum iar le luaseram dupa ce m-am terzit bine si din fumaturile astea el nu mai era oricum eram constient chear si atunci de perdea imensa a lui insa simnt ca o stare asa confuza in familie de neliniste certuri plus ca ma gandesc la tot felul de aiureli care nu ash vrea sa fie asa sau nash vrea sa cred ca e din vina altor pers din familia noastra am avut si ganduri cum ca mama mea near face asa vriun rau vorbind cu vreo pers care face lucrari diavolesti ptr ca am mai multe banuieli sau explicatii ptr care mash putea gandi si la astea foarte multe dar ash vrea sa cred ca sunt doar potriviri desi nar fi am fost la preot a venit la noi in casa ma citit pentru plecarea gandurilor relede din mintea mea am trecut prin fel si fel de prob mise tot impedica sanatatea in cate un fel se evita cate un conflict nespecificat ba in familie ba asa in viata mea de zi cu zi vreau sa va spun ca in periozile in care eu eram asa speriat ceva ma indemna sa plec la biserica sa fug sa cer ajutor si atunci cand ajungeam in preajma bisericii ma rugam imi faceam cruce incontinul imi reveneam perfect din emotzii din frica din tot sf Nectarie ii multumesc enorm Sf Praschive,Sfintelui Nicolae de Sf Nicolae sunt si nascut dar nu port nume de Nicolae Si la totzi sfinti care am cerut ajutor si m-au ajutat Lui Dumnezeu ma rog cu toata dragostea mea si sinceritatea mea sa ma ajute si intriun tot sfinti Maici Domnului ,Isus Hristos le multumesc din suflet si cu dragoste si sinceritate ca mau ajutat sa trec peste momente foarte grele ale vietzii mele insa acum parca se mai intampla sa am asa nelinisti simple sa ma mai duca gandurile asa pe diferite idei atunci cand vad ca parca acum imi merge mai bine acum iar patesc ceva asa nu ne intelegem intamplator in familie stiu ca sunt pers care daca te gandesc de rau mai multe odata tise poate intampla rau poate am facut rau intrecutul meu sau am fost sa fiu nesuferit de unii cer iertare cu toata dragostea in mintea mea mereu in fiecare seara pers care de rau le-am gandit sau rau le-am facut insa va rog pe totzi ce vedeti povestea mea sa imi trimitetzi ganduri bune si sa va rugati si ptr sanatatea noastra si binele nostru al familiei va rog mult mult mult de tot!
|