View Single Post
Vechi 14.11.2007, 11:34:59
jenica
Guest

Implicit

Doua studente, care erau prietene bune, duceau o viata de desfrāu. Fiecare dintre ele avea cāte doi sau trei iubiti. La un moment dat, din rānduiala lui Dumnezeu, fetele s-au apropiat de Biserica. S-au spovedit si au īnceput sa duca o viata curata. Nu dupa multa vreme s-au maritat.
La cātiva ani dupa aceea, īn timp ce vorbeau la telefon, una a īntrebat-o pe cealalta:
- Tu ce faci ca Dumnezeu sa aiba grija de familia ta?
- Eu, de cānd m-am maritat, nu mi-am īnselat niciodata sotul. Desi am avut de doua ori ispite mari, am rezistat. Asta mi s-a parut cel mai important lucru: sa nu īl īnsel. Tu ce ai facut?
- Nici eu nu l-am īnselat pe al meu, desi am avut si eu ispite. Chiar seful meu ma tot ispitea la un moment dat. Dar i-am rezistat. Mai mult decāt atāt, īnsa, am īncercat sa nu īl supar pe sotul meu cu nimic. Īncerc ca īn fiecare zi sa īl bucur cu prezenta mea.
- Cred ca esti mai cāstigata decāt mine.
- Important este telul pe care īl fixezi. Daca īti canalizezi toata energia numai ca sa nu īl īnseli, vei ramāne numai cu atāt. Si doar Nu e acesta singurul scop al familiei, ca sotii sa nu se īnsele unul pe celalalt...
Reply With Quote