mela-me - tocmai acel gen de femei de care spui au sanse mai putine la casatorie, sau mai tarziu.
Da, eu m-am casatorit mai tarziu. Tocmai aceste probleme le-am avut.
Femeile care vor sa-si gaseasca mai devreme sot si au si succes sunt cele care stiu sa invarta baietii pe deget, care sunt sigure pe ele, ies in lume, se imbraca vesel, sunt vesele, cochete.
Barbatii, da. Asa cums punea cineva mai sus. Ei aleg din pacate, nu noi.
Nu stiu acum, dar pe vremea mea fetele care nu-si gaseau din facultate baietii, greu reuseau dpa aceea.
Azi mai este internetul, sunt firmele matrimoniale etc. Nu stiu.
O casatorie tarzie nu este rea. Fiecare cand ii este scris. Important este sa fie un baiat bun.
Mai jos scria cineva un citat frumos. Da, cautatul este rau, te simti ca la mezat.
Si totusi trebuie sa cauti. Sa speri. Sa te rogi si sa ai credinta.
Dumnezeu iti da pana la urma.
Nu sunt de acord ca cele/cei care nu gasesc nu sunt orientati spre casatorie, sau tind spre singuratate/celibat/manastire. Pur si simplu nu gasesc pe cel
potrivit lor. Sau Dumnezeu asa vrea cu ei.
La fel ca si cu copiii. Unii au, altii au tarziu, altii deloc. Nu inseamna ca nu i-ai vrut sau ca nu te-ai rugat sau nu ai facut ceva pentru asta. Pur si simplu Dumnezeu vrea altceva.
Mai sunt si alte piedici la casatorie - parintii (care se opun), serviciu (program greu), sanatate, saracie etc.
Si din cate stiu eu, exista mai putini baieti decat fete (statistic vorbind), deci din start un handicap. Acum depinde si de grupa de varsta.