View Single Post
Vechi 14.11.2007, 12:20:05
MariaB MariaB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
ne facem o datori din a-tzi spune cum shi cu cine te potzi mantui... cu Hristosul creshtin-ortodoxiei... poi n-am vrea noi ca oameni dupa gandurile noastre ca totzi creshtinii sa fie valabili? dar ce ar zice Hristos? "inapoia Mea satana ca gandurile oamenilor nu sunt gandurile lui Dumnezeu"

nu mai e biserica voastra valabila, iar voi trebuie sa va rebotezatzi shi sa ramanetzi adevaratzi creshtini ortodocsi... dar dinpacate nu vetzi asculta shi nu vetzi crede ca shi evreii pane ce vor veni Ilie shi Enoh din ceruri shi vor reinvatza pe oameni ca sa nu mai slujeasca la antihrismul antihrismului de pretutindenea care ne invadeaza...

hai la creshtin-ortodocsie MariaB, leapada-te de satana shi te reboteaza daca chiar ai ravna pentru Hristos shi mantuirea ta... shi vei vedea ca Hristos te va alege, shi nu te va parasi... :)

nu zic sa vi din prozelitism... ca dumneata faci oricum asha cum doreshti shi cum este mai bine pentru tine... shi oricum nu de mine ar trebui sa ascultzi ci de Dumnezeu shi Hristos... faca-se Voia Lui...:)
mantuirea mea este in Isus Cristos - de asta sunt sigura
dar celor care vorbesc despre "Hristosul creshtin-ortodoxiei", poate ca Isus le va spune tot "inapoia Mea satana ca gandurile oamenilor nu sunt gandurile lui Dumnezeu"...

cat despre valabilitatea Bisericii Catolice, de unde aceasta siguranta ca "nu mai e biserica voastra valabila, iar voi trebuie sa va rebotezatzi"?!?
daca estre pe baza unor argukete de genul textului cu care se deschide acest topic, nu prea are sustinere
am aratat ca toate asa-zisele "diferente" sunt doar interpretari gresite sau rauvoitoare
Reply With Quote