View Single Post
Vechi 20.01.2013, 23:36:59
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
in primul si primul rind femneia crestina nu cauta orice loc de munca, nu cauta orice barbat , nu cauta orice scoala, orice meserie , orice casa, orice anturaj, arice limbaj
IA TE UITA CE PRETENTIOASA E CUCONITZA ASTA CRESTINA!
CA SA VEZI CE MADAMA ERA BUNICA-MEA!!!!

Nu cauta, asta imi pare si mie drept intru totul. Nu cauta cu lumanarea, nu cauta ca sa se desfete. Dar este exclus oare ca sa caute spre nevointa aspra? Excludeti cu totul aceasta eventualitate, oare?

Si apoi, ce face, oare, femeia crestina (asemenea si barbatul crestin) daca nimereste prost? (nu de alta, dar sunt multe cazuri cu cautari si cu gasiri de surprize proaste) Ce face, bunule, divorteaza???

Ca de ar fi numai cu cautatul, oare unde vom gasi ce cautam la suprafata lumii?....

P.S. Mi-ati face un mare dar daca ati lista, tinind cont de nevoile presante ale profesiei mele de consilier, un sir de "meserii crestine" pentru partea femeiasca.
Sa fie medicina?
Croitoria?
Invatamantul?
Iar celelalte meserii cum sunt?.... Dracesti? Pagane? Preacurvite? CUM???

Asemenea, indicati va rog si alte realitati potrivite femeii crestine! Nu de alta, dar pricep ca dvs. cunoasteti Raiul femeii crestine taman aici pe pamant. Unde e? (macar ca am si eu nevasta si fiica SI LE-AS VOI, DE MA CREDETI ORI BA, FIX IN RAI!)
Indicati asadar, va rog, actuala localizare si actualul continut al Edenului pe pamant! Pentru femei, sa nu le incurc in calitatea mea ignobila de barbat.
Bag seama, frate Zaharia, ca dvs. inca mai alergati dupa o lume mai buna, una speciala pentru mantuire.
Sa inteleg ca lumea creata de Bunul Dumnezeu nu e tocmai buna pentru mantuire.
Ca femeile crestine nu prea isi au locul in ea.
Ca Domnul Insusi a picat pe-aici din greseala... S-o fi pripit, s-o fi inselat, o fi fost neatent... sau cum de a picat tocmai in rahatul lumii asteia, bunule crestin ortodox?
In acest caz, am o veste proasta (sau buna, cum voiti s-o luati): asta, chiar lumea asta mare de rahat, randuita si ingaduita si iconomisita de Bunul Dumnezeu e a mai buna lume pentru mantuire. De fapt e SINGURA LUME pe care Dumnezeu ne-a harazit-o, aia in care a trimis pe Unul Fiul Lui la rastignire pe Cruce. O LUME NUMAI BUNA PENTRU DRAGOSTE, DOMNULE DOCTOR CRESTIN!
In caz ca nu stiati, sau poate ati uitat cu vremea, cu serviciul, cu preanumerosii eretici si ecumenisti, cu necredinciosii ca mine, ma iertati...

Last edited by cezar_ioan; 21.01.2013 at 00:08:38.
Reply With Quote