View Single Post
Vechi 14.09.2006, 20:23:36
wattaman wattaman is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.09.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Buna ziua!
As dori sa postez un anunt umanitar. Este vorba de o ruda indepartata a mea din provincie,
mai degraba prieten de familie decat ruda, care sufera de distrofie musculara. Un tanar a carui familie se chinuie de ceva timp
sa stranga banii necesari achizitionarii unui carut electric, fara prea multe sperante insa.
Am vorbit recent cu parintii baiatului si mi-au spus ca ultima data cand s-au interesat,
caruciorul necesar deplasarii baiatului lor costa in jur a 150 mil. Acestia m-au rugat sa
postez cateva anunturi in ziarele locale; am considerat ca daca postez cateva anunturi si pe
internet sansele de a gasi pe cineva dornic sa-l ajute pe acest tanar vor creste.
Daca doriti sa aflati mai multe si credeti ca-l puteti ajuta pe acest tanar, luati legatura,
va rog, cu familia Pohrib la telefonul 0236/860352, din comuna Matca. Acestia au deschis un
cont umanitar la banca Carpatica, pentru acei dintre noi care vor dori sa doneze o particica
din suma necesara achizitionarii acestui carucior. Am sa inserez un link cu imaginea scrisorii pe care mi-au
lasat-o dumnealor s-o public. Daca poza nu apare direct aici, puteti urma linkul de mai jos catre
aceasta, pentru a vedea totodata si datele contului.

[link=http://etica.uv.ro/pohrib.htm]
Reply With Quote