View Single Post
Vechi 21.01.2013, 07:22:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
De multa vreme ma tot gandesc la modul in care ne imbracam in special noi, femeile. Nu numai ca noi ne imbracam in desuurile femeilor de alta data - cine crede ca exagerez, sa se uite mai cu atentie la vestimentatia de vara - dar nu e totul. Inainte moda era frumoasa, cu gust, personalizata, fiecare femeie avand croitoreasa ei, care stia ce o avantajeaza si ce nu. Acum urmam moda orbeste; daca e modern TREBUIE sa port si eu.
Dau si un exemplu: anii trecuti s-a televizat nunta unuia dintre printii Europei. Se purtau rochiile cu o maneca, deci asimetrica. Pentru tinerele cu o carnatie frumoasa, nici o problema, dar la acea nunta am vazut o doamna intre doua varste, cu asa o rochie cu bretea pe un umar, ca pe locul fara bretea sa se vada carnuri care erau lipsite de fermitate... aceasta femeie fusese sfatuita prost in alegerea rochiei respective.

Si inca ceva: operatiile estetice facute sanilor obliga posesoarea sa expuna rotundele achizitii, indiferent ca e ora pranzului, sau e intr-o emisiune tv, in care se discuta politica; sau ca merge la scoala sau serviciu, etc. Expunerea e sustinuta si de liniile modei. Totul a devenit de vanzare si de aceea totul se expune.

Nu ma refer la doamnele, care se imbraca elegant, dar decent. Indecenta e cea pe care o pun aici in discutie. De ce simte femeia nevoia sa fie indecenta? Se stie ca venirea antihristului e semnalata si prin lipsa de rusine a femeilor. Priviti in jur, observati ceva in acest sens?

Si inca ceva: inainte femeile se imbracau frumos; acum tendinta e de a urâti imbracamintea, de a se urâti pe sine. Niciodata pâna acum in istoria omenirii nu s-a intamplat acest lucru. Pana acum oamenii erau preocupati de infrumusetarea lor, a tinutei lor, a locuintelor lor, a vietii lor. Acum oamenii isi decoreaza pielea cu tot felul de semne, desene si metale. Nu cred ca e intamplator.
Ce se intampla cu oamenii? Spun "oamenii", caci e valabil si pentru barbati. De ce tin sa se urâteasca bagându-si tot felul de fiare in buze, in nas, sprancene, si alte parti ale corpului?!? Ce lume este aceasta in care traim?

Aveti mare dreptate...chiar ma uitam zilele trecute dupa o doamna,mai durdulie care se uratise in asa hal in imbracaminte incat era ridicola,demna de circ.
Nu inteleg de ce doamnele mai grasute,cu pulpe si posterior exagerat de mari isi pun pantaloni mulati iar apoi isi stranguleaza picioarele in cizme lungi?Cine apreciaza asa ceva?
Nu-si fac nici ele vreun serviciu si nici celor care le privesc(din intamplare).
Incerc sa nu cad in panta cealalalta si sa nu judec alti semeni,insa uneori este la limita imposibilului(si a ridicolului).

Ceea ce nu pot accepta la doamne este alegerea tinutelor inadecvate pt varsta dumnealor.
Sa vezi o cucoana pe la 50+ imbracata ca o adolescenta,toata sexoasa numai nuri(ofiliti)este si trist,si aiurea totodata.
De obicei sunt casatorite,la 50+ ani si mai se afla si la menopauza,deci chiar nu inteleg mesajul lor sexual...???!!!

Eu inteleg ca unele inca arata bine corporal,adica suple,dar totusi nu am vazut una singura care sa-si fi conservat si fata, in asa fel incat sa arate de 25 de ani(ca si trupul),iar dansa sa aibe vreo 60...
Babele sexy sunt cu adevarat penibile,multe dintre ele avand chiar si implanturi mamare(care evident,trebuiesc expuse cu ostentatie chiar si la aprozar).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote