View Single Post
Vechi 21.01.2013, 23:42:33
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

De unde si pana unde trageti voi concluzia ca nu am intrebat la Biserica Ortodoxa? Oameni buni, ati innebunit? Ma scuzati pentru exprimare, dar mi se pare total de prost gust sa faci o asemenea afirmatie despre un om care iti spune ca a intrebat mai multi preoti ceva. Considerati ca doar opinia voastra e corecta si atata? Mi-am intrebat duhovnicul, plus un calugar, plus inca 3 preoti apropiati familiei mele. Intr-adevar, doi dintre ei (calugarul si inca unul din cei trei) mi-au raspuns ca ei dau dezlegare pentru intrarea in Biserica, dar asa cum ati spus mai sus, fara Impartasanie si fara atins obiecte sfinte. Dar ceilalti au zis ca n-au nicio problema cu asta si mi s-a oferit explicatia legata de igiena personala.
Ganditi-va ca sunt oameni pe lumea asta cu pacate foarte grele, care fac numai rele si nu le este privata intrarea in Biserica. De ce Dumnezeu ar interzice pentru cel putin 7 zile pe luna intrarea in Biserica a tuturor femeilor? De ce ar vrea sa indeparteze de Lacasul Sfant pe cine vrea sa vina acolo? E absolut absurd.
Reply With Quote