Unde in mesajul meu am scris despre desfranare? Unde am indemnat a face copii fara a fi casatorita? Unde am indemnat la snobism si feminism? Va rog sa-mi aratati.
Daca sfatul dat femeilor trecute de 30 de ani pentru a-si aminti cat de puternice si independente erau acum 10 ani este prost, va rog sa argumentati. Din mesajul meu cred ca se intelege foarte clar ca nu sunt o feminista. Daca eram, spuneam ca din contra, cariera e pe primul loc, independenta financiara si apoi casnicie. Dar din contra, am zis ca femeile care privesc numai acest punct de vedere sunt mai predispuse sa ramana singure si apoi isi plang de mila.
Nu vad ce e rau a spune unei femei care a gresit si nu s-a gandit in frageda tinerete la gasirea unui barbat potrivit pentru casatorie, sa aiba totusi sperante si dupa 30 de ani. Consider ca doar fiind puternica, energica si increzatoare poti trece peste depresia asta. Refuz sa cred ca autocompatimirea continua este o solutie. Refuz sa cred ca a te plange catre toti barbatii ca nu te ia nimeni este o varianta castigatoare. Refuz sa cred ca ruga fierbinte zi si noapte catre Dumnezeu pe aceasta tema nu te duce la o depresie puternica. E foarte bine sa te rogi pentru o viitoare casnicie, dar nu cred ca o obsesie pentru astfel de rugi (pe tema asta) iti aduce vreun beneficiu psihic. Viata e mult prea frumoasa ca s-o petrecem vesnic deprimate si gandindu-ne mereu la cat de nenorocite suntem.
Last edited by Andra_07; 22.01.2013 at 00:19:40.
|