View Single Post
Vechi 22.01.2013, 11:58:59
Roxia_ Roxia_ is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit Da, normal ca credincios

Nici as fi interesata de altfel de persoane.

Am incercat o data cu un baiat care nu era credincios si mi-a fost invatatura de minte pe viata: nu am ce cauta sa incerc eu sa schimb pe cineva daca el nu traieste crestineste ... in loc sa il schimb eu pe el a reusit el sa ma traga pe mine dupa el- ii este mai usor unui barbat sa schimbe o femeie decat invers. In plus desi baiatul era doar cu un an mai mare ...mi-a zis ca nu are rabdare cu mine ca sunt prea copilaroasa etc... nah ce sa zic sunt asa si poate de-aia nu imi plac ce cu mult mai mari pt. ca deja dupa o varsta exista o rigiditate in gandire si au anumite fixuri despre ce si cum ar trebui sa fie femeia (probabil modelul familiei clasice fiecare are o idee de a face lucrurile cum a vazut la parinti sau ma rog cu mici modificari)... iar pt. mine asta este este greu sau imposibil de indeplinit in conditiile in care nu am crescut cu tatal meu. Asta apropo de cei care zic ca unele isi cauta tatii pe care nu i-au avut - la mine e contrariul: m-a oripilat mereu ideea de a fi cu cineva mult mai in varsta decat mine si mi-e greu sa inteleg de ce se considera mai tolerabil ca o femeie sa fie cu un barbat mai mare cu 10-20 de ani decat cu 4-5 ani mai tanar - in conditiile in care iubirea nu ar trebui sa fie doar o chestie trupeasca.

Last edited by Roxia_; 22.01.2013 at 12:56:05. Motiv: misspelled letters
Reply With Quote