View Single Post
Vechi 22.01.2013, 19:45:23
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
P.S. Poate ca e buna o cura de supunere fata de un om manios, adica a ma face sluga o vreme la unul care se poarta mai mereu cam cum nu imi place mie cum ma port. Sa fiu, astfel, in postura celor care au parte de rautatile mele, ca sa inteleg mai bine ce simt ei atunci cand eu ma port cu rautate.
Nu stiu cum se face, dar de obicei se intimpla ca oamenii care au fost o vreme sluga la un om manios, devin la randul lor oameni maniosi.
Cum ar veni, un om manios adeseori este un om care la randul lui a fost sluga la un altul manios.
Deci eu cred ca nu aduce nimic bun sa fi sluga la un om manios, pentru ca exista riscul sa devii, la randul tau, unul. Ba chiar din contra, cel manios nu ii place cum se poarta tocmai pentru ca a experimentat lucrul asta din cealalta postura.
De ce insa oamenii adopta raul care ii face sa sufere (si apoi impropriat il propaga altora), este un mare mister pentru mine!

Poate tu, cu experienta intelegerii tale, sa ne lamuresti