View Single Post
Vechi 22.01.2013, 23:19:48
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt de acord cu ceea ce ai spus si de asemenea cu ideea ca rugaciunea aduce echilibrul in viata de foarte multe ori. Eu m-am referit strict la cazul care se tot discuta aici. Am vazut ca se pune foarte mult accent pe aceasta poveste a fetei: cu aspect fizic placut, inteligenta, cu studii, cu serviciu bun, foarte credincioasa, fata care se spovedeste frecvent, care merge des la Biserica si care se roaga mereu la Dumnezeu sa-i ofere un sot.
Sincer acum, daca ne uitam la aceasta descriere, nu e cumva chiar femeia ideala? Ce barbat nu si-ar dori o astfel de sotie langa el? Si totusi, de ea nu se apropie nimeni. Ea se roaga in continuare cu ardoare si are puternica convingere ca Dumnezeu ii va trimite prin ruga pe cineva.
Nu zic ca nu poate fi adevarat. Cu siguranta ruga o ajuta. Insa revin la vorba din popor: "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista".
Anii trec si o astfel de femeie ideala ajunge spre 40 de ani desi s-a rugat constant in ultimii 20 de ani sa-si gaseasca un sot. Ce se intampla? Asta cred ca era nelamurirea de pe acest thread. Bineinteles, s-a degerat.
Mi-am exprimat deja opinia despre cum se ajunge acolo. Am citit impresii diverse despre faptul ca sunt multe persoane care-si gasesc acest "suflet pereche" chiar dupa 40 de ani. Nu contest acest lucru. Absolut orice este posibil.
Am vrut sa subliniez ca si in cazul acestei femei ideale din toate punctele de vedere, totusi ceva se intampla. De ce nu este curtata? De ce nu reuseste sa lege o prietenie cu un barbat? Undeva trebuie sa existe o explicatie.
Reply With Quote