Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Ce sa spui si tu, dupa ce ai fost data de gol ca faci propaganda unei secte de pe pozitii pretins ortodoxe..
Nu stiam ca sectarii cipo-apocaliptici sunt totusi crestini.
Adica inteleg ca asa vrea sa se creada despre ei, dar sa puna cu atata nonsalanta si nerusinare monopol pe numle de "crestini" ...
Nu ca n-as fi vazut deja trucul asta la neoprotestanti.
Ai dreptate, argumentele stupide nu ma conving.
Cand Biserica Ortodoxa va stabili ce inseamna "insemnarea cu 666" atunci voi fi perfect de acord, pana atunci, parerile personale derivate din dezinformare si manipulare, pentru mine nu sunt repere.
Dumnezeu a lasat ca Biserica sa fie condusa de Episcopi si preoti, nu de vaga categorie de maketing cipofob "marii duhovnici".
|
Deci sunt conturate clar doua tabere: pro-cipisti si anti-cipisti. Eu iti resping argumentele tale si tu mi le respingi pe ale mele.
Cine are interes sa manipuleze si sa dezinformeze in aceasta chestiune? Pai sa o luam logic. Duhovnicii ortodocsi ce interese ar avea sa renunte la atatea binefaceri tehnologice, adica la cip, daca n-ar avea motive religioase?
Pe de alta parte, cei care conduc lumea de pe pozitii din ce in ce mai subrede datorita moralitatii in scadere, de ce n-ar putea fi acuzati de manipulare si dezinformare? Cu ce scop vor sa stapaneasca informatiile despre noi?
Ce argumente teologice aduci in favoarea opiniei pro-cipiste?