View Single Post
Vechi 23.01.2013, 15:31:52
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar, eu sunt convins ca Domnul a intemeiat o singura Biserica, ce subzista in mod deplin numai in Una, Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica.
Subzistă în mod deplin? Asta a cui învățătură este? A acelora care, ascultând de Vicleanul cum seamănă dezorientare se luptă împotriva Bisericii din interiorul ei, domnule Mihnea "Non sum dignus" Dragomir?
Citat:
Mi se pare mie, sau in ultimul timp chiar ati devenit mai traditionalista ? Incet, incet, veti ajunge la vorbele mele si veti incepe sa vedeti cat de mult este atacata Biserica din interiorul ei. De cata viclenie este capabil Vicleanul, cum seamana dezorientarea, cum oamenii, preoti si laici, ajung sa creada ca fac bine, facand rau!
http://www.forum-catolic.cnet.ro/vie...6f95832#p80520

Ca să ne lămurim mai bine Biserica Catolică este atacată din interiorul ei de către cei de după Vatican II și de cei care au adoptat Vatican II? Adică de către Paul VI, Ioan Paul II și Benedict XVI, și cei împreună cu dânșii? Adică alții decât tradiționaliștii față de care simpatizați, anume SSPX-iștii sau lefevriștii? Dacă aceia sunt cei care atacă Biserica Catolică din interior, și mai mult de la "butoane" adică de la putere și chiar de la vârful puterii adică de la papi (și cei în "comuniune" cu dânșii), dumneata ce predici aici, domnule Mihnea?
Reply With Quote