View Single Post
Vechi 24.01.2013, 10:53:43
celestial_pottery
Guest

Implicit

Tiganii nu sunt oameni. Sunt creaturi subumane; au un modus vivendi contrar tuturor normelor morale comune, nu doar crestine. Tocmai acest modus vivendi demonstreaza ce am spus despre ei. Adica se vede de la sine. E incorect politic ce am scris? Pai de asta am si scris-o. Iar ne e frica sa spunem adevaruri, ca pe vremea lui Stalin?
Da, sunt si putini din ei care se poarta ca oamenii, deci sunt oameni, si merita respect si pretuire.
Va amintiti de faza data recent la televizor, cum ca un gunoi femel din specia asta se plingea ca barbatul i-a fost "suflat" de o romanca? Ati observat cu cit dispret si amenintare vorbea de romance, care "moare de foame"?
(Re)inrobirea, precum si tratarea lor cu toata nedreptatea si asprimea posibile, ar fi o necesitate si o onoare in cazul acestor fiinte blestemate.
Tot nenorocitul de Occident (unde ar fi norocul ca mandria, deja malefica, a Occidentului sa se topeasca in crize mai dure si in razboaie?) le pune "palma sub fund" acestor animale posedate. Si evident ca nu din ignoranta. Cum naiba sa zici ca sunt "oprimati"? Noi suntem hartuiti si quasi-oprimati de ei.
Nu am spus ca nu merita sa traiasca, sau ca ar trebui exterminati. Fereasca Cerul! Orice fiinta vie merita viata. Insa, in cazul majoritatii lor, singura cale este opresiunea/sclavia sustinuta si foarte atenta. Cum am zis, mai exista si exemplare de calitate printre ei, pentru care am respect, cum am pentru orice om care isi justifica apartenenta la specie.

Last edited by celestial_pottery; 24.01.2013 at 11:13:59.
Reply With Quote