Nu stiu daca s-au inmultit tiganii sau ne-am imputinat noi, romanii. O romanca face 1-2 copii si omoara 10,acei 1-2 copii daca fac 1 e bine. Tigancile fac 10 copii, care fac la randul lor alti 10 copii, ce mai, o intreaga armata! Aici suntem noi de vina ca ne omoram neamul cu mana noastra si ca multi tineri sunt toata ziua cu manelele si adopta un obicei tiganesc.(injuraturile de la tigani sunt, romanul adv. nu injura, datul din buric, masini bengoase, 10 kg de aur etc. si neuroni de tinichea)
Mai tineti minte cand Franta, in 90 si ceva, ne batea obrazul ca nu ii integram pe tigani si ca ii asuprim, si dupa aderarea la UE, cand au fost impanziti de tiangii romani, i-au tirmis inapoi?! Pai de ce nu i-au integrat ei daca tot sunt asa sfatosi? Sa ne arate UE cum se integreaza tiganii ca sa putem sa le luam exemplul, poate suntem noi mai tantalai si nu stim. (nu cred ca poti integra o natie care nu vrea sa fie integrata) Sa fim seriosi, avem si alte minoritati si nu avem nici o treaba cu ei. Daca romanii erau impotriva minoritatilor spuneau de toti, nu doar de tiganime.
UE cred ca nici nu doreste sa integreze tiganii in tarile lor. Eu nu am vazut asa multe drepturi ptr. minoritati in UE sau in Canada cum sunt in Romania.
App. Am vazut la stiri (pro tv cred) cum o familie de tigani care are o casa "mica" cu 20 de camere cere ajutor de la Stat, 1000 de euro ptr. asi incalzi palatul! Si romanul intr-un apartament mic de 2 camere dardaie de frig si nu primeste nici un leu! Caut link-ul si il postez.
LE:
Au palate cu turnulete, dar cer subventii. Cat zice neamul Mustafa ca e incalzirea la 20 camere
Palatele tiganesti din Buzescu