Citat:
În prealabil postat de jenica
As vrea sa va intreb (vad ca nimeni nu indrazneste:rolleyes:),ce sa facem in cazul in care mergem in vizita si ni se serv. mancare de frupt? Mancam si spovedim? Sau nu mancam gasimd un oarecare pretex..regim..medicamente ce treb luate mai intai?...etc? Cum putem alege calea care ni se potriveste? Adesea aud, aaaaaaaa deja am mancat..nu are rost sa mai postesc...oricum m-am spurcat..
A doua intrebare, daca ramanem sa inoptam la cineva si nu avem conditii sa facem canonul (metanii+rugaciune) ce e de facut? Il putem inlocui cu rugaciunea inimii, Doamne Iisuse Fiul Lui Dzeu miluieste-ma? E valabil? sau trebuie sa cerem politicos gazdei permisiunea sa ne lase singuri pentru a face canonul? sau o invitam si pe ea?
Deocamdata ma opresc dar revin:D:D
|
ce ne tot batzi la cap, poi nu ne-ai invatzat tocmai dumneata????
poi cat suntem in vizita sau ne vede cineva, MANCAM dar postind, shi apoi, dupa ce ne retragem postim mai departe, astfel ca postul, asha cum ai zis shi ai ingroshat in alta parte este pentru Hristos, pentru dragoste shi smerenie shi taina, shi nu toate astea pentru post!
ce ne tot repetzi intruna? postul este pentru dragostea de credintza (Hristos, ascultare, aproape) shi nu dragostea pentru post! n-ai zis ashea? Shtim, Shtim, Shtim, dar nu aplicam... mai bine te-ai ruga jenica draga sa aplicam fara ai ieshi in evidentza, ca daca ne prinde cineva shi ne vede shi ne lauda sau se mira, deja inseamna ca ne-am luat plata, shi trebuie sa o luam de la inceput... ???