Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Ar fi bine sa o mai si sustinem pe Antonia, nu numai sa o blamam, caci lupta ei e si in folosul nostru.
|
Ce să apăr? Site-urile sectare?

Pe cine să apărăm?

Care folos? Interpretări propii ale "marilor duhovnici"? Judecători (judecătoare luminate) și site-ri sectare gen apologeticum și acum site-ul ăsta? Domonstrații de stradă care dau în penibil?
Citat:
Mai ales tu, Ovidiu, avand studiile necesare - din cate mi-ai dat de inteles, ai facut Teologia si ai si doctoratul, nu? - ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta?
|
Da, da sunt sunt al doilea doctorat.
Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o.
Citat:
ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta?
|
De ce să vin cu argumente? Crezi dacă îl fac pe Alin să tacă, se va opri tăvălugul? Are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Până una alta poate veniți și voi cu ceva argumente credibile să mă convingeți și pe mine să mă alătur taberei voastre. Până atunci nu pot decât să sesizez penibilul.