View Single Post
Vechi 24.01.2013, 20:48:50
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce să apăr? Site-urile sectare? Pe cine să apărăm? Care folos? Interpretări propii ale "marilor duhovnici"? Judecători (judecătoare luminate) și site-ri sectare gen apologeticum și acum site-ul ăsta? Domonstrații de stradă care dau în penibil?

Da, da sunt sunt al doilea doctorat.

Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o.

De ce să vin cu argumente? Crezi dacă îl fac pe Alin să tacă, se va opri tăvălugul? Are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Până una alta poate veniți și voi cu ceva argumente credibile să mă convingeți și pe mine să mă alătur taberei voastre. Până atunci nu pot decât să sesizez penibilul.
Oooo, e smerit, mandruletul!
Dar cum sa aducem noi argumente mai credibile decat cele aduse, unui om cu aproape doua doctorate! Tu te auzi ce spui, Ovidiu? Tu esti cel, care stii mai multe si care ai argumentele. Dar in lipsa argumentelor tale, uite ca Antonia si altii isi pierd timpul pe acest forum, ca sa ne lumineze; iar noi dam cu pietre in ea. Nu-i nimic; vede Dumnezeu ravna ei si reticenta noastra.
La ce bun doctorate peste doctorate, daca atunci cand e cazul, nu folosesc ceea ce stiu si ma dau mai degraba in laturi.
Ma iarta, frate, ca am fost atat de directa, dar eu cu elevii mei am obtinut rezultatele cele mai bune vorbindu-le deschis; nu cu inflorituri si nu cu ocolisuri; deschis!