Citat:
În prealabil postat de alecsandra_ldc
1. Nu e o experienta duhovniceasca din ce cred eu; adica, daca e ce cred eu, e vorba de o imagine in negativ, si cand o fixezi cu privirea , se retine pe retina; apoi cand o transpui pe un perete alb se fomreaza un chip; e cam ca la aparatele foto de dinainte.Tine de fizica si anatomie, nu de credinta.Am incercat si eu cu o poza desenata de cei care au propus experimentul, dar nu era a Mantuitorului.
2.Si Mantuitorul l-a trimis pe Petru (? parca..sau un apostol) sa aduca un peste in burta caruia stia sigur ca se afla o moneda. Asta da minune.
Dar crucea gasita in cartof...nu cred ca are vreo semnificatie decat in imaginatia noastra.
Asta pt ca nu e o cruce veritabila, e probabil o decolorare care seamana cu o cruce. Exista si nori care seamana cu o cruce, desene din natura etc.
Cred caDumnezeu, daca ar vrea sa ne binecuivinteze, ne-ar trimite la biserica unde se gaseste o cruce adevarata.
Sau cel mai bun semn, e cel al crucii facut pe noi.
|
Cunosc personal 2 oameni care au gasit cartofi cu o cruce in ea.
Ambele persoane aveau aceeasi situatie. Erau loviti de o boala grea.
Intr-un caz Dumnezeu a incurajat persoana respectiva in boala grea care o avea. Era cazuta in deznadejde si ea si familia ei. Si familia s-a bucurat la semnul asta.
In alt caz, Dumnezeu a anuntat persoana respectiva ca va trece prin boala, care a venit foarte putin timp. Si semnul asta a fost real.
Dumnezeu vorbeste cu noi si prin mici semne, care nu ne tulbura atat de rau.
Nu este bine sa crezi in asa ceva, dar realitatea este ca Dumnezeu comunica cu noi.
Sa stii ca acea cruce este perfecta, parca ar fi sculptata in cartof. Este impresionant sa o vezi.