View Single Post
Vechi 24.01.2013, 22:23:58
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Imi cer scuze, ovidiu b. , te-am confundat cu alt user. Poti sa ma ierti?
Bineînțeles că te iert. Suntem oameni, oricând putem greși. Sincer eu m-am distrat, de mult nu am mai răs așa dintr-o discuție de pe forum.

Citat:
Deci nu ai studii de teologie! Acum inteleg mesajele tale.
Eu propun să ne oprim și să renunțăm la contrele astea, căci nu facem decât voia celui rău.

Citat:
Dar atunci lasa-i macar pe cei, care si-au dedicat o parte din timpul lor pentru a studia problema cipurilor.
Eu îi las nu am nimic, doar am sesizat abaterile. Eu chiar v-aș susține, dar încă nu m-ați convins. Înțelegi?

Citat:
Contraargumentele celorlalti useri nu au fost mai convingatoare, doar atacuri la persoana, nimic altceva.
Eu am fost atacat, nu o dată, ci de mai multe ori de tabăra voastră când nu am fost de acord cu ideile voastre. Chiar și tu ai fost printre acele persoane, îți amintesc ca să vezi că nu poți vorbi de altul când tu nu poți fi un exemplu.

Citat:
Tu cum le dai crezare, nu stiu, dar fiecare are dreptul sa-si formeze o parere proprie, inclusiv tu, Ovidiu.
Să mă ierți, dar eu nu pot da crezare unor asemenea penibilități. Iartă-mă, ți-o spun cu toată sinceritatea.

Citat:
Inca odata iertare pentru greseala.
Să ne ierte Dumnezeu, că nici unul nu e mai breaz decât celălalt.