Citat:
În prealabil postat de antoniap
Arata-ne si un suport biblic pentru aceste afirmatii. Ca pareri personale pot emite multi, dar Dumnezeu ne cheama sa facem voia sa, nu voia noastra. I Indreptatirea DE SINE NU NE SCUTESTE DE PACAT.
|
Nu am gasit in dogmatica ortodoxa nimic legat de cip, nimic care sa identifice cip-ul cu semnul antihristic apocaliptic, nici o hotarare a Sfantului Sinod in acest sens, deci nu este un adevar de credinta impartasit de tot corpul eclezial, ci o interpretare personala a textului biblic pe care o tratezi cu precautie. Interpretari personale ale textului biblic sunt o multime, insa Duhul Sfant calauzeste Biserica, deci aceasta, in totalitatea ei este ferita de greseala, nu omul. Unitatea lumii crestine s-a consolidat prin hotararile sinodale. Ar fi culmea sa fim acuzati de necredinta, sau sa ni se reproseze ca tinem seama de indrumarile Sfantului Sinod, asa cum au tinut dintotdeauna seama crestinii.
Citat:
O luam de la capat, ne privim in oglinda noastra defecta, ii declaram pe cei care gandesc altfel cipofobi sau altfel, ne mangaiem cu gandul ca ne-am asigurat confortul interior, dar pacatul ramane pacat. Trupul este un templu al Duhului Sfant nu al cipului.
|
Poate ar fi bine sa te gandesti mai mult la pacatele tale cand mai judeci oamenii si-i cataloghezi apostoli ai Satanei, doar pentru ca nu manifesta teama ta fata control, monitorizare si cip-uri. Legatura dintre un act cu cip si "trupul-templu al Duhului Sfant"doar in mintea ta cred ca exista. Nimeni n-a spus ca este de acord cu cip-ul uman implantat in vederea monitorizarii; obsesia "cip"-ului deformeaza realitatea.