Subiect: Paiul si barna
View Single Post
Vechi 15.09.2006, 10:58:38
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

da, sanatate si noua, si nunumai...

am sa-ti dau replica, desi nu se cade sa discutam in doi, ca e forum si nu e frumos sa monopolizam discutzia, si nici nu ma erijez ca as dori sa te conving, ca acest lucru o fac cei mai inaintatzi, cei ce nu shovaie ca mine care da si citate... dar pentru tine, pentru ca pe undeva doresti sa crezi in Dumnezeu, dar ti-e clar ca se poate foarte bine si daca nu crezi, inseamna ca esti mult, cu mult inaintea mea, si a multora, ajungand sa vezi dincolo de ceatza, de nebuloasa care ne face neputinciosi si bolnavi, foarte bine, parerea mea este ca esti deja apt pentru intrecere, tu potzi sa incerci sa te pregatesti deja pentru multzimea de concursuri mult ashteptate, din vechime incoace, dar eu nu-tzi zic ca esti apt, ca nu esti apt, dar totusi daca tu asha sustii, si cei aptzi se pregatesc, si daca se pregatesc, momentele vor veni curand... si nu pot decat sa-ti urez "bafta" sperand sa izbandesti si pe mai departe... dar sa iei in intrecerea ta, atat pot sa-ti spun, o singura pana de caprioara pe care s-o pui, nu stiu cum se zice corect, la palarie, sau pe palarie, si vei izbandi... si vei afla ceea ce cautzi... "caci bate si tzi se va deschide, cauta si vei gasi" ne spune acest citat aproximativ din Domnul Nostru Iisus...
Reply With Quote