View Single Post
Vechi 25.01.2013, 17:12:09
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
In curand, peste o luna va fi ziua mea si pe langa alte fapte bune pe care as vrea sa le fac as dori sa fac ceva si pentru manastirea unde merg eu des. Si ma gandeam, sa fac o donatie spre exemplu? Bineinteles anonima.

O sticla de vin si un colac? Nu as vrea sa fie ca atunci cand mergi la orfelinat si cumperi fructe dar le dai ingrijitoarelor sa le imparta, si cine stie unde ajung acele fructe, numai la bietii copilasi nu. Ce ma sfatuiti? dar cu privire la ce am spus, va rog. Multumesc.
Citind acest mesaj al tau, ma minunez de simplitatea ta duhovnicesca si de inocenta ta. Chiar mi-ai umplut sufeltul de bucurie cu acest mesaj al tau! Nu stiu cum as putea sa iti rasplatesc, nici ce sa iti daruiesc fara sa te fac sa te simti ca un copil de la orfelinat!

Draga mea, iata parerea unui om pe care multa lume il detesta.
Monahii aceia s-au adunat acolo numai pentru "Milele cele bogate", deci orice le vei darui, ei vor primi ca din mana lui Dumnezeu. Iar daca simti ca ei NU pentru asfel de motiv s-au adunat acolo, adica nu pentru a li se face daruri de ordin material, atunci schimba manastirea la care mergi cel mai des!
Deprinde-te sa te Lasi in voia Celui pe care IL strigi in rugaciunile tale, iar El iti va arata ce nevoie are aproapele tau!...

p.s. Continua sa ceri sfaturi si de la oameni caci asa dai dovada de mai multa smerenie decat mine. In plus, nu stii prin gura cui are de gand sa iti raspunda Hristos Dumnezeu.

Last edited by leonte; 25.01.2013 at 17:23:01.
Reply With Quote