"Adevarul este ca nu numai un om (acel episcop) a vorbit despre viata de dincolo, despre existenta sufletului in rai sau iad,despre judecata lui Dumnezeu etc.Sunt zeci sau sute de carti scrise de diversi autori europeni sau americani care au relatat experientele celor care au avut moarte clinica,si care au fost cu sufletul in lumea de dincolo.Nu se poate ca toti sa se fi inselat."
nu numai un om a spus ? :D:) ma faci sa rad. tu crezi ca multitudinea de persoane care afirma un lucru, dau veridicitate acelui lucru ? daca ar fi sa ne luam dupa criteriul asta atunci am fi toti budisti. ca aceia sunt cei mai numerosi. (si stiu ei ce stiu)
cred ca cine se bazeaza pe o carte pentru a-i ghida viata, sau pe ce a spus un om despre experientele sale.. sau 10 oameni sau 100 sau 10.000.000, cred ca cel ce-si ghideaza viata dupa aceste lucruri... acela e o leguma. si e un incapabil, ca sa nu mai spun FRICOS, si mai ales LAS. si la fel de mult, LENES.
chiar sunt singurul aici pe forum care vede lucrurile asa cum sunt ?
P.S. imi pare rau daca ce spun e prea dur.. si cer scuze daca afecteaza pe cineva sau face sa se simta prost sau ceva similar. si daca s-a intamplat asta... pai... cam asta era si ideea.
|