View Single Post
Vechi 25.01.2013, 20:55:30
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Laura a postat o părere a unui părinte ortodox. Dacă el nu este de acord cu ideile voastre, e cumva părintele rătăcit? De aici și fixația voastră că nici nu puteți vedea și auzi alte puncte de vedere. Nu am comentat decât aberațiile, ridicolul și nimic mai mult. Poate faci diferența!

ps: poate citești un pic ultimele 5 pagini să vezi și tu ridicolul, dar nu-l vei vedea orbită fiind de lupta împotriva cipurilor.

Părintele nu a vorbit de cipuri. Eu încă îți mai ofer șansa să vii cu dovada. Bineîțeles îmi voi retrage afirmațiile cu scuzele de rigoare, până atunci rămân la părerea că venim cu tot felul de interpretări propii.
Parintele Irineu din postarea Laurei a dat si o interpretare a fatidicului 666, nici nu trebuia sa fie de acord cu ideile "noastre", numa' ca vezi... problema apare cand altii mai destepti afirma ca anumitor parinti "li s-au pus vorbe in gura si li s-au luat inregistrari trunchiate" si aia se pare ca au... succesuri!
aberatii? pai si parintele din postarea Laurei tot despre cum ne mintim noi frumos, despre dorintele noastre ascunse, despre cei care sunt la conducerea acestei lumi, vorbeste! dar degeaba cine sa auda! omul are nevoie de o noua catastrofa ca sa se trezeasca!! ne adapam cu apa vie?

Last edited by eliza-georgiana; 25.01.2013 at 20:57:31.