Citat:
În prealabil postat de Decebal
Gândește-te bine la pericopa evanghelică referitoare la înfricoșătoarea judecată a lui Hristos. Unii sunt trecuți "de-a dreapta" spre moștenirea împărăției, iar alții sunt trecuți "de-a stânga" la osândă. Dar ce le spune Hristos Judecătorul? "Am fost gol și nu m-ați îmbrăcat, etc...", la care judecații răspund întrebând "Dar când s-au întâmplat acestea?", iar Hristos le răspunde cum scrie în Evanghelie. Asta arată că lepădarea de Hristos poate să fie și fără să îți dai seama că faci acest lucru, că există și o lepădare inconștientă să-i zicem, ceea ce contrazice afirmațiile cipofililor.
|
inteleg!! aici mai mult ca sigur intervine, justificarea de sine, ceva gen "n-am avut incotro"!! dar mai sunt si cei in genul martorilor lu iehova (adica lupilor cu blana de oaie) care se incadreaza in cuvantul Evangheliei: Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne! N-am proorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău? Atunci le voi spune curat: Niciodată nu v-am cunoscut depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege.”... iar in invalmaseala de zi cu zi se intampla sa nu mai poti pur si simplu sa lupti

si poc, ai cazut!