View Single Post
Vechi 26.01.2013, 17:54:49
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Sursa in sine ma deranjeaza, care nu este ortodoxa. Suntem ortodocsi, pe un forum ortodox si ar trebui sa folosim surse si autori ortodocsi. ]
Te referi articolul de pe acest site: http://articolecrestine.com/tineret/...inima-mea.html
Intr-adevar este o traducere si site-ul nu e ortodox. Ai dreptate! a trebuit sa caut, ca sa vad despre ce articol este vorba, caci sunt postate mai multe. Alta data, Laura, fii amabila si mentioneaza la care articol te referi.

Totusi ideea expusa in acest articol si pe care nu am gasit-o exprimata in alte surse, si anume ca barbatii sunt deranjati de goliciunea expusa, mi s-a parut elocventa. Este un lucru la care noi, femeile in general nu ne gandim.

In ceea ce priveste site-ul crestin-ortodox, da ai dreptate, este ortodox. Dar nu forumul; acesta este departe de a mai fi doar ortodox. Din pacate!

(Intr-adevar nu ai dat cu pietre, ci ai manifestat o grija intemeiata. Dar in acest caz ai putea sa fii consecventa si iei atitudine si la raspunsurile neortodoxe, jignitoare si aberante care se dau din abundenta pe acest forum. Ar fi o grija manifestata pentru sufletele celor ispititi de diavol. Doamne ajuta!)
Reply With Quote