View Single Post
Vechi 26.01.2013, 19:01:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca ar fi sa ma autoindreptatesc, as spune ca replica data lui AlinB a fost scrisa in graba ca raspuns la o replic similara. Daca intri intr-un sat cu lupi, inveti sa urli. Nu spun ca AlinB e un lup, ci doar ca el, apeland la violente verbale, mi-a servit drept model pentru replicile adresate lui.
Scuza ta sună cam ca în povestea cu drobul de sare. O poveste cu bătaie lungă, nu întâmplător postată.

Citat:
Eu sunt o biata pacatoasa si, bineinteles ca ar trebui sa acord mai multa importanta rugaciunii.
Niciodată nu e târziu.

Citat:
Totusi, imi amintesc ca Sfantul Ioan Gura de Aur a si acuzat-o in mod direct pe imparateasa Eudoxia ca si-a insusit via vaduvei Calitropia, deci nu a rabdat nedreptatea pricinuita de imparateasa unei vaduve.
Când vei ajunge tu la nivelul Sf Ioan Gură de Aur, problema se schimbă. Pănă atunci să nu uităm cine suntem.

Citat:
Cu atat mai mult noi, care ne numim crestini si ortodocsi, avem datoria sa ne aparam credinta si Biserica.
Dreptatea mea este ca o cârpă lepădată înaintea Ta Domane - îți repet acest cuvânt, poate vei înțelege în final cum e cu dreptatea asta.

Last edited by ovidiu b.; 26.01.2013 at 19:06:28.