Citat:
În prealabil postat de Decebal
Cipofilii sunt tributari mentalității bolșevico-polițienești; peste tot sunt numai potențiali infractori, bandiți și sabotori. Se pregătește instaurarea dictaturii lui Big Brother și tare mi-e teamă că Rumânia a căzut din nou la sorți să fie ȚARĂ COBAI pentru noile experimente totalitare. Să nu uităm că Rumânia a fost țară cobai și pentru experimentul khazaro-bolșevic. Este țară cobai pentru experimentele FMI. Și posibil să fie țară cobai și pentru mega-experimentul ecumenismului (cu consiliul mondial al "bisericilor").
|
Asta cred si eu. Exista oameni care au o placere sadica de a sti mai multe despre altii, caci, iata, cine stapaneste informatia stapaneste situatia. Experimentul Pitesti a dat roade in Romania. Cu cat exista mai multi astfel de oameni, cu atat exista mai multi cipofili care vor sa ne vada cipuiti ca sa nu se mai deranjeze sa ne urmareasca, ci sa aiba acces mai usor la datele si la informatiile despre noi. Fara tradarea din interior, tradarea din exterior n-ar fi posibila. Asta ne poate duce la pieire ca neam, daca nu ne trezim.
Si, cum raul nu vine niciodata singur, cipuirea impreuna cu ecumenismul sunt mai nocive decat comunismul. Urmariti din toate partile, oamenii cu grija sa fie corecti politic, pot fi usor manipulati in directia dorita.