Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Cornelia Mateciuc BUCURESTI: Fetița de 8 ani a fost scuipată ieri între ochi pe o stradă din Milano pentru că e româncă. Colegilor de la școală li s-a interzis să se mai joace cu ea din același motiv. Vrem să scuipăm și noi, însă nu ne stă în fire, așa că, în replică, vă propunem ca începând de sâmbată, vreme de două săptămâni, să nu mai cumpărați produse «Made in Italy». Dă mai departe, măcar de data asta să facem ceva…", se arată în îndemnul la protest față de presupusul comportament al italienilor față de romani
Cred ca se exagereaza din cauza catorva, italienii ii batjocortesc majoritatea.
|
Am primit si eu asta pe mail ,sa dau mai departe.
Sunt de plins italienii ca au ajuns asa ,dar nu cred ca toti sunt la fel.Nu ma asteptam la niste latini sa se comporte in halul asta.
Pe de aLta parte imi spune cineva aflat la un masterat in Franta ca desi au de toate francezii tot nemultumiti sunt ,greve ,ura fata de straini.Acolo o femeie de servici castiga 1000 euro ,bani suficienti pentru a trai.
Eu cred ca lipsa de credinta i-a adus si pe acestia aici,nu le mai convine aici ,nu le mai ajung banii etc,desi au programe sociale f.puternice.