Citat:
În prealabil postat de AlinB
Iti spun si tie: nu este singurul articol de pe site.
Recomandand un articol, recomanzi si site -ul.
Restul articolelor s-ar pute sa nu fie atat de "inofensive".
De fapt nici pentu asta n-as baga mana in foc - nu l-am citit si nu ma intereseaza si nici nu cred ca ar trebui sa intereseze un ortodox.
Serios? De unde stii tu asta? Cand ai fost intr-o adunare adventista?
Eu pot sa-ti zic ca pe departe nu e asa.
Sa vezi ce gatleli, coafuri, parfumuri...si nu doar la fetiscane ci si la 50+.
Sigur, poate teoria o fi alta, de asta si femeile lor cand pui asta in discutie cochetaria lor zic ca "o fac pentru Dumnezeu" - o alta forma de ipocrizie, chiar superioara celor care zic ca "o fac pentru mine" (cand de fapt o fac privindu-se prin ochii barbatilor).
|
Eu incerc sa inteleg,insa m-am simtit prost ca ati sarit toti pe ea si am ales sa spun o vorba impaciuitoare.
Nici mie nu-mi pasa de site-uri adventiste insa am citit articolul sa vad despre ce este vb si am dedus ca este de bun simt.
Intr-o biserica adventista nu am fost,insa am cunoscut prin tot felul de imprejurari sociale femei adventiste care erau modeste,cu parul strans si cu ceva pe cap.
In rest,nu vreau sa polemizez,pace vreau :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|