Citat:
În prealabil postat de Camy93
buna Laura... nu, nu sunt botezata. mi-am luat inima in dinti si i-am spus prietenului meu sa rupem legatura complet... mama il uraste din tot sufletul.. ce sa mai
|
Suparearea mamei tale este normala insa doar pana la un punct.
Atat timp cat nu ti-a dat o educatie ferma in acest sens, nu ar trebui sa faca atata caz de rezultate.
Chiar ar trebui sa vorbesti cu ea in acest sens, sa-i explici ca o intelegi, ca iti pare rau DAR ca tu chiar tii la baiatul asta si vreti sa va casatoriti intr-o buna zi.
Asa ar fi frumos si intr-un fel s-ar repara si greseala asta.
In plus, daca te iubeste, n-ar trebui sa-l ranesti in felul asta.
Tie ti-ar veni chiar asa usor sa-l parasesti?
Nu-l iubesti?
De fapt asa stau lucrurile? Esti sigura ca te iubeste?
Daca da, nu trebuie sa te lasi influentata de modul in care decurg lucrurile pe moment, mai exact de atitudinea mamei tale si sa reluati legatura, poate mai de la distanta asa pentru inceput si sa va puneti problema cum vedeti pe viitor aceasta relatie.
In ceea ce priveste relatia cu Dumnezeu, nefiind botezata (ortodox), lucrurile sunt putin mai complicate.
Incearca sa faci lumina in aceasta directie.
Ai dori lucrul asta?
Parintii tai ce parere ar avea?
Mai ales tatal care e musulman.
Prietenul tau este credincios? Cat de?
De asemeni ai putea sa incepi sa te rogi, sunt rugaciunile de dimineata si de seara, un canon de pocainta, ceva acatiste, pari a fi o persoana bine intentionata, sincera, cu certitudine Dumnezeu iti va lumina calea.