Citat:
În prealabil postat de Camy93
draga AlinB, noi asta si aveam si avem de gand, ca intr-o zi sa fiu mireasa lui in fata lui Dumnezeu. mama il stia, si tinea la el, si era fericita pentru noi. acum il face monstru, nenorocit, spera sa il loveasca cancerul si ar scuipa pe mormantul lui. noi mereu am avut intentii serioase, numai ca am cazut in pacat! si ce ne-a costat....
ne logodisem modest acum ceva timp si in vara aveam de gand sa ne logodim oficial in fata tuturor... in aceasta relatie amandoi am pormit stiind ca va fi ceva serios....
imi cer scuze pentru dublu post. omul acesta ar face orice sa ne fie bine. relatia a inceput initial la distanta, el mutandu-se in Germania doar pentru mine, nu are pe nimeni aici, a schimbat facultatile, prietenii s-au dus, rude nu are... a venit sa fie aproape de mine
stia de la bun inceput ce planuaim noi (sa ajungem casatoriti). dar nu schimba cu nimic situatia... stie ca ne iubim enorm si ne dorim sa mergem la altar itnr-o buna zi, nu a facut nicio diferenta in ochii ei
|
In cazul asta cu atat mai putin atitudinea ei este una corecta.
Din cum o descrii tu nu pare a fi atat de absurda, o sa treaca peste momentul asta, da-i putin timp, nu-ti rata viata pentru un capriciu de moment, fie chiar si al mamei tale.