View Single Post
Vechi 27.01.2013, 01:32:35
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
n magazin te simti ok sa vina vanzatoarea dupa tine sa-ti stea umbra in spate in timp ce tu rasucesti in mana diverse produse intrebantu-te mieros cu ce te poate "ajuta" cand nici n-ai intrat bine? eu una nu mai stau in acel magazin....
monitorizarea ma impiedica a fi un bun crestin pentru ca imi pandeste miscarile, suspectandu-ma de ceva rau, ceva ce mie nici prin cap nu-mi trece!! si de aici rezulta ca as putea face pacate la care acum nici nu ma gandesc.
Daca vanzatoarele te supravegheaza mai atent sau se pun camere de supravegheat, inseamna ca in magazinul acela s-a furat in mod constant. Acuma, tu ai vrea sa se fure in continuare, ai vrea ca magazinul acela sa fie pagubit, doar pentru ca pe tine te indispune o vigilenta mai sporita, ce nu o poti ignora? Nu te gandesti la vanzatoarea respectiva ce-si poate pierde locul de munca daca patronul constata ca a iesit pe minus, deci s-a furat iar ea nu a observat? De ce te gandesti doar la persoana ta? Rolul ei nu e de a te face sa te simti prost, ea incearca sa-si pastreze serviciul.

Cat priveste hotia cu cardul, am constatat ca e mult mai mare comisionul daca retragi banii de la caseria bancii, decat atunci cand folosesti cardul, deci aviz amatorilor.

Last edited by ioanna; 27.01.2013 at 01:37:46.