Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
n magazin te simti ok sa vina vanzatoarea dupa tine sa-ti stea umbra in spate in timp ce tu rasucesti in mana diverse produse intrebantu-te mieros cu ce te poate "ajuta" cand nici n-ai intrat bine? eu una nu mai stau in acel magazin....
monitorizarea ma impiedica a fi un bun crestin pentru ca imi pandeste miscarile, suspectandu-ma de ceva rau, ceva ce mie nici prin cap nu-mi trece!! si de aici rezulta ca as putea face pacate la care acum nici nu ma gandesc.
|
Daca vanzatoarele te supravegheaza mai atent sau se pun camere de supravegheat, inseamna ca in magazinul acela s-a furat in mod constant. Acuma, tu ai vrea sa se fure in continuare, ai vrea ca magazinul acela sa fie pagubit, doar pentru ca pe tine te indispune o vigilenta mai sporita, ce nu o poti ignora? Nu te gandesti la vanzatoarea respectiva ce-si poate pierde locul de munca daca patronul constata ca a iesit pe minus, deci s-a furat iar ea nu a observat? De ce te gandesti doar la persoana ta? Rolul ei nu e de a te face sa te simti prost, ea incearca sa-si pastreze serviciul.
Cat priveste hotia cu cardul, am constatat ca e mult mai mare comisionul daca retragi banii de la caseria bancii, decat atunci cand folosesti cardul, deci aviz amatorilor.