Citat:
În prealabil postat de roxanica
nu am gasit nici o dezbatere pe tema avorturilor . .
|
Draga Roxana,
Este un topic initiat de administrator si s-au scris zeci de pagini acolo, dar nu reusesc sa-l gasesc. E o problema pe care trebuie sa i-o spunem administratorului: cand incercam sa vedem paginile de la 20 in sus la topicul Generalitati nu se poate, ajungem direct la ultimele pagini. Trebuie facut ceva in sensul asta. Te-as ruga sa-i trimiti un mesaj privat ca sa-l anunti. Multumesc.
Cred ca durerea ta e mare. O durere in care te gandesti la copilasii a caror viata ai curmat-o, o durere in care vezi calvarul de a fi langa un sot cu care nu comunici si nu poti avea o viata in Hristos, o durere in care constientizezi ca te-ai rupt de Dumnezeu si de sensul existentei...eternitatea. E bine ca totusi constientizezi durerea. Ce e grav e ca o constientizezi superficial. Cel care se pocaieste cu adevarat nu mai cade in aceeasi mocirla.
Sa nu pui in seama lui Dumnezeu efectele deciziilor tale. Dumnezeu ne doreste curati, eliberati de pacate, de vicii, de mizerie. Caderile sunt acceptarile noastre personale de a conlucra cu cel rau. Deci vina e numai si numai a noastra. Nu trebuie sa dai vina nici pe sot, nici pe doctor, nici pe x si y, ci pe tine. Tu, daca doreai sa salvezi copilasul, il pastrai...cu riscul de a sta o perioada la Pr. Tanase care primeste femei insarcinate date afara de soti, sau cu riscul de a fi intr-o familie de primire care dorea sa-ti infieze copilasul, sau spunandu-ne problema ta aici. Deci considera-te vinovata numai si numai pe tine. Atat.
Iar daca vei mai avea ganduri de cadere vreodata, discuta-le mai intai cu duhovnicul si cu cei care te iubesc. Cunosc o familie care isi doreste sa infieze un copilas si s-ar fi gasit solutii. Iar daca ai un duhovnic care nu are timp de tine ca trebuie sa construiasca ziduri, schimba-l, dar spune-i inainte asta: ca in loc sa construiasca loc pentru Hristos in inima ta, sta si construieste ziduri. E pastor de oameni, nu constructor!!!
Roxana draga, nadajduieste sa-ti dea Domnul timp de pocainta si sa doresti sa nu mai cazi in astfel de pacate. Adevarata pocainta este cand urasti pacatul si stai departe de el pana la moarte. N-are sens sa te judec, fiindca cred ca inaintea mea te judeci tu suficient. Si pe drept cuvant, copilasul acela putea sa fie un sfant.
Elena