View Single Post
Vechi 27.01.2013, 23:35:12
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te-a impiedicat cineva până acum să-ți expui punctul de vedere? Eu cred că nu știi ce înseamnă libertatea de exprimare.

Eu te-am întrebat: știi ce spune Biserica? Poți să-mi răspunzi la întrebare?

De când ”ce cred unii” a devenit vocea Bisericii?

ps: Vorbești de mine că bat câmpii și am luat-o prin strachini?
Cand spui "Biserica" te referi la "Biserica Ortodoxa". Deci unde vorbeste Biserica? Vorbeste in Sfanta Scriptura si in hotararile celor 7 Sinoade ecumenice, si in Pidalion, care tot prin Duhul Sfant s-a primit. Ceea ce contravine acestora trei, nu e de la Duhul.

Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare. Unii, dupa cum vad pe aici, si dupa cum am scris mai sus, chiar se folosesc in rautatile lor de aceasta.
Este ultimul mesaj off-topic pe care il raspund.
Nu am de dat nimanui socoteala de ceea ce gandesc si cred. Mai ales nu celor rau intentionati.
Daca nu mai e nimic de adaugat la acest topic, gasiti altul mai interesant; nu umpleti paginile cu off-topicuri. Oricum nu veti convinge pe cel, care a studiat problema si si-a format o parere. Sa-si vada fiecare de propria mantuire.
Cei, care incerca, nu prin argumente, ci prin forta sa impuna parerea lor, imi amintesc de anii de trista amintire cu "Sus PCR!" si cu Securitate. Nu mai tine, baieti! Ne-am castigat prea scump libertatea, ca sa ne-o luati voi!