View Single Post
Vechi 28.01.2013, 00:12:52
Nastya
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
I-am putea găsi o scuză că e nou. Totuși când nu știi despre ce e vorba, înainte de a intra într-o discuție stai pe margine și asisți, apoi te bagi în seamă. Aici s-au cam sărit primele etape.

Imi pare rau, postura de chibiț nu e in firea mea. Vi se pare ca discutiile sunt chiar asa de elevate incat iti trebuie un an pregatitor ca sa faci față? Asta cu "să te bagi în seamă" e din aceeasi categorie cu "a-ti da cu parerea". Acum mai toti vorbitorii de pe la diverse posturi TV (si multi dintre cei ce scriu pe forumuri), din nefericire pentru ei si pentru limba română, "isi dau cu parerea", nu-si exprima o parere, nu-si exprima un punct de vedere. Poate mai lucrati.

Ca Novice/Junior (ca tot nu stiu de nici unele) , as putea sa-i propun domnului/doamnei Adm. ca la fiecare topic sa existe un fel de: „Instructiuni de folosire”. Ca sa stie omul, in detaliu: cine trebuie pus la punct, cine trebuie aplaudat, cum trebuie sa-i avertizezi pe juniori ca: „Pe aici nu se trece!” Etc. etc. etc.

Sa stiti ca nu reactionez nici la aplauze, nici la critici.

Ceva coji de nuci ca sa stea omul la colt, in genunchi pe coji de nuci...Sa se invete minte.
Reply With Quote