Citat:
În prealabil postat de Laura19
M bucur ca te-ai mai linistit si ca ai reusit sa mergi la Biserica! (Biserica Ortodoxa, nu? intreb ca multe culte isi spun Biserica dar defapt nu sunt)
|
Ai dreptate, Laura, sper că Ortodoxă!
Atenție, Camy!
Bisericile ortodoxe românești sunt rare în Germania(nu și în aglomerarea urbană din jurul lui Koln) și, foarte probabil, mă aștept că biserica pe care ați găsit-o poate fi protestantă sau, poate, catolică(catolică n-ar fi rău), dar mama ta fiind ortodoxă, acolo ar fi trebuit să căutați să ajungeți, însă ea nefiind practicantă (adică nu prea având legătură cu Biserica, neparticipând regulat la liturghii) dar foarte afectată acum, poate v-ați dus unde o fi fost mai aproape.
Te rog să mă scuzi că mi se pare suspect(însă de înțeles), dar nespunându-ne tu nimic(fiindcă nici voi nu știți mai multe) despre biserică, despre slujbă, despre preot, dacă ați vorbit și ce-ați vorbit cu el, ci doar că
acolo ați simțit ușurare, eu tare mă tem că e ceva putred la mijloc, o impresie de ușurare.
Cu astfel de lucruri nu se aproximează că nu e totuna; descendență(sau legătură) directă din Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, se află doar în Bisericile Ortodoxă și Catolică, celelalte oferă doar impresii și păreri
acolo, nu iertare de păcate, care se obține numai prin spovadă lui Hristos(nu imaginar, ci direct prin preot) și împărtășanie.
Așa cum ai intrat pe acest forum, tot așa puteți lua legătura on-line cu orice parohie, biserică sau preot ortodox român din localitate(apropiere).
http://www.google.ca/search?q=biseri...hrome&ie=UTF-8
Nu bagatelizați nimic când sunt implicate sufletele voastre!